Filippijnen Reizen - Logo
Reiskoffer • 0 producten + -

Duikreizen Filipijnen

De Filippijnen zijn al meer dan 35 jaar een populaire bestemming voor wat betreft duiken: niet voor niets wordt de Filippijnen ook wel aangeduid als broedkamer van de Stille Oceaan. De laatste jaren heeft het duiken op de Filippijnen een vlucht genomen en is er voor iedereen wat wils. De duikbestemmingen op onze website zijn dan ook slechts een klein voorproefje van datgene wat de Filippijnen aan onderwaterleven te bieden heeft. Filipijnenreizen.nl organiseert combinatie duikreizen met verschillende duikstekken op de Filippijnen. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij een aantal schitterende duikstekken geselecteerd die u met elkaar kunt combineren. Wij regelen het vervoer tussen de verschillende locaties, aansluitende overnachtingen en binnenlandse vluchten. 

Het onderwaterleven van de Filipijnen is enorm gevarieerd: van vossenhaaien bij Malapascua , wrakduiken bij Coron en de zeekoeien (Dugong) bij Busuanga en de prachtige koraaltuinen bij Bohol en Apo Island, iedere bestemming heeft zijn eigen unieke kenmerken. Om dit schitterende onderwaterleven goed te kunnen bekijken wordt er veelal in kleine groepjes gelijkgezinde duikers gedoken. Altijd onder begeleiding van een professionele lokale duikgids. Het duiken is ook op de Filippijnen gebonden aan strenge regels en er bestaat een goed toezicht op kwaliteit en materiaal.

Naast het duiken hebben wij al vijftien jaar ervaring met het organiseren van Strand-, Natuur- en Cultuur reizen naar de Filippijnen. Wilt u uw duikvakantie combineren met andere activiteiten of de niet duikers in uw groep ook een goede vakantie bezorgen dan bent u bij ons aan het goede adres. Met onze individuele aanpak is succes altijd verzekerd. Voor duikverenigingen hebben wij speciale aanbiedingen, neemt u hierover gerust contact met ons op. De mooiste duiklocaties hebben we voor u geselecteerd en opgenomen in de voorbeeldreis die eenvoudig is aan te passen en uit te breiden. Laat u inspireren voor duikreis in de Filipijnen door onze inspiratiereis, of vraag een voorstel voor een duikreis op maat aan.